KONINKLIJKE GEMEENTELIJKE HARMONIE

SINT-CECILIA GELUWE

JEUGDHARMONIE GELUWE POP ROCK TIME

De jeugdmuzikanten geven er een ferme lap op! Met muziek van Metallica en George Ezra wordt de sfeer ten top gedreven en niemand zal kunnen blijven stilzitten op de zotste pary dance mix. Het wordt ongetwijfeld een memorabel concert van onze rocking youngsters !!

Zondag 5 april 2020 om 11u

zaal Ter Linde - Tuiwijk Geluwe

WINTERCONCERT "DE BESTEMMING"

Zaterdag 1 februari 2020

zaal Ter Linde - Tuiwijk Geluwe

De trein met "De Bestemming" staat klaar op spoor X. Muzikanten klaar voor vertrek !! De treinconducteurs sluiten de deuren en de grote verrassing kan starten.

Waar gaan we naartoe en wat zal ons deze reis brengen?

Muzikale landschappen flitsen voorbij en onze vrolijke begeleiders laten onze trein op de meest adembenemende en fantasierijke plaatsen stoppen.

De muzikanten laten je proeven van al het heerlijks wat er op deze fantastische reis te beleven valt.

Mis deze unieke trein niet en reserveer alvast je tickets aan onze loketten.

Voorzitter   Vanderhaeghe Bart

Ondervoorzitter   Johan Goemaere

Secretaris   Alain Donche

Penningmeester   Joost Clicque